Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیوا خسرومهر بازیگر سینما و تلویزیون در گفت‌وگویی رادیویی از حضورش در فصل چهارم سریال "بچه مهندس" و فصل دوم "جلال" خبر داد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، فصل چهارم "بچه مهندس" با اضافه شدن بازیگران جدیدی همچون عبدالرضا اکبری در تهران مشغول فیلمبرداری‌اند. شیوا خسرو مهر در گفت‌وگوی رادیویی با استودیو هشت درباره حضورش در این فصل از سریال گفت: در حال حاضر در دو سریال "بچه مهندس4" و "جلال2" به ایفای نقش می‌پردازم که جلوی دوربین‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

* فصل چهارم "بچه‌مهندس" قرار است دوباره شانسِ حضور در کنداکتور رمضانی را داشته باشد. همچون فصل اول که در رمضان 1397 و فصل سوم نیز در ماه رمضان 1399 روی آنتن رفت. براساس پیگیری‌های تسنیم  تاکنون حضور بازیگرانی همچون ثریا قاسمی، فرهاد قائمیان، روزبه حصاری، مهشید جوادی، نسیم باقریان، کریم قربانی، عباس جمشیدی‌فر و شیوا خسرومهر قطعی شده و بزودی چند بازیگر جدید نیز به پروژه اضافه خواهند شد.

او همچنین به نام "جلال2" اشاره کرد که چندی پیش رسماً فیلمبرداری‌اش را آغاز کرد تا هرچه زودتر بتواند این فصل را به دهه فجر و یا آنتن بهمن‌ماه رسانه ملّی برساند.  قصه‌ها و اتفاقات جدید در فصل دوم را حسن نجفی کارگردان سریال تدارک دیده که قرار است از قیام مردم تبریز تا پیروزی انقلاب و آزادسازی سوسنگرد را نشان دهد که به دست نیروهای قهرمان آذربایجان در دفاع‌مقدس 8 ساله رقم خورده است.

ترکیبی از بازیگران آذربایجان، خوزستان و تهران در این فصل حضور دارند. البته بازیگرانی مثل عمار تفتی، حمیرا ریاضی و برخی دیگر که در فصل اول بودند و جزو بازیگران محوری‌اند در این فصل هم حاضرند. به قولِ نجفی کارگردان سریال،  "جلال" طرحی 5 فصله است که به مدافعان حرم می‌رسد و اگر اتفاقاتی هم تا انقلاب اسلامی باشد به آن پرداخته خواهد شد.

خسرو مهر در ادامه این گفت‌وگو به خطرات کرونایی اشاره کرد و گفت:  در حین فیلم برداری تمام پروتکل های بهداشتی رعایت می‌شود و همیشه در پروژه‌ها پزشک در کنار تیم فیلم برداری حضور دارد و هر روز از همه تست کرونا گرفته می‌شود اما بازیگران به دلیل داشتن گریم نمی‌توانند از ماسک استفاده کنند و این مورد بسیار خطرناک است .

شروع دوباره "شوتبال" از 18 آذرماه

فصل سوم مسابقه «شوتبال» از 18 آذر ماه هر شب ساعت 21:30 روی آنتن شبکه نسیم می‌رود.

مقداد مومن‌نژاد، تهیه کننده و محمد پیوندی کارگردان این مسابقه تلویزیونی‌اند و اجرای آن را حامد آهنگی و مبینا نصیری برعهده دارند.

پیشتازی "نون.خ." در کورس سریال‌های نوروزی تلویزیون/ شروع "زیرخاکی" به‌زودی؛ "پایتخت" شایدچرا محسن زهتاب دعوتِ علی حاتمی را قبول نکرد؟/ سینما و دعوت از عده‌ای خاص، تلویزیون و سریال‌های آبکی

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شبکه نسیم رادیو نمایش رادیو تلویزیون سریال شبکه نسیم رادیو نمایش رادیو تلویزیون سریال بچه مهندس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۳۰۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توانایی زبان فارسی در گرو این است كه زبان علم باقی بماند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی شیوا، عضو هیئت‌علمی گروه واژه‌گزینی فرهنگستان زبان و ادب فارسی در یک گفگوی تلفنی در مورد چگونگی افزایش توان زبان فارسی در ساحت توانمندسازی گنجینه واژگانی گفت: برنامه‌ریزی زبانی یك برنامه‌ریزی سنجیده علمی، حساب شده برای حال و آینده زبان بر اساس داشته‌های زبان است.

او افزود: برای برنامه‌ریزی زبانی باید همپای دانش‌های روز و در حد توان و یا بیشتر باید واژه‌سازی و واژه‌گزینی انجام شود و علم روز را به زبان خودمان بیاموزیم.

شیوا با بیان اینكه توانایی زبان فارسی امروز در گرو این است كه زبان فارسی زبان علم باقی بماند یا اگر كاستی‌هایی در این زمینه وجود دارد برطرف شود تصریح كرد: جلوه‌گاه این برای برنامه‌ریزی زبانی می‌تواند در نهادهایی مانند فرهنگستان زبان و ادب فارسی باشد.

عضو هیئت‌علمی گروه واژه‌گزینی فرهنگستان زبان و ادب فارسی اظهار داشت: اگر زبان فارسی بتواند از عهده تعبیر و اصطلاح‌گزینی برای واژه‌های تخصصی در هر زمینه‌ای برآید می‌توان به ماندگاری درازمدت آن کاملاً امیدوار بود.

*** رخنه زبان بیگانه، زبان را از پویایی باز می‌دارد

وی با اشاره به اینكه امروزه در حوزه علوم جدید بسیاری از اصطلاحات و واژگان وارد زبان فارسی شده است بیان داشت: اگر دروازه‌های زبان را به حال خود رها كنیم و به روی زبان بیگانه گشوده باشد به مرور واژگان بیگانه چنان در زبان رخنه می‌كند كه زبان را از پویایی باز می‌دارد و به وابستگی عادت می‌دهد.

شیوا اذعان داشت: واژه‌سازی یكی از مهم‌ترین اركان در برنامه‌ریزی زبانی است و باعث می‌شود ‌شان زبان حفظ شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خنثی‌سازی امنیتی‌ترین طراحی عملیات نفوذ و خرابکاری صنعتی سرویس اطلاعاتی موساد در ایران روی آنتن شبکه یک سیما
  • جلال و مورایس، یک روح در دو بدن
  • دست پر تلویزیون برای بهار و تابستان پیش رو / سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • بازیگران جدید سریال «سلمان فارسی» مشخص شدند
  • رخنه، آقای قاضی وبدل در آستانه پخش
  • توانایی زبان فارسی در گرو این است كه زبان علم باقی بماند
  • شایعه‌ای جذاب در مورد یکی از محبوب‌ترین سریال‌های تاریخ
  • تاریخ و ساعت پخش سریال رخنه جایگزین نون خ ۵ از شبکه یک
  • بازیگران سریال تورم